top of page

Märtha Louise, Mari Manzetti og Lilli Bendriss er tre sterke kvinner, med et dypt ønske om å hjelpe  mennesker med å forstå kjærlighetens transformative kraft og hvordan man kan implementere den i livene våre til det beste for hele menneskeheten. Å endre verden starter med hver og en av oss, og det begynner med å oppleve kjærligheten vi alle bærer på i hjertene våre. Ved å åpne opp for denne dype, betingelsesløse kjærligheten, kan vi transformere livene våre til det bedre.

Overraskende nok for noen, er det omfattende forskning som viser hvordan kjærlighet påvirker oss, både som individer og som samfunn, og hvordan for eksempel kriminalitet avtar når mennesker samles med fokus på kjærlighet. Når vi har denne typen kraft tilgjengelig, hvorfor bruker vi den ikke? Hvorfor skaper vi samfunn som er baserte på frykt, når forskning viser at når vi ser hverandre fra kjærlighetens perspektiv, blomstrer vi, blir mer kreative, blir sunnere på grunn av reduserte stressnivåer, får mer selvtillit og  egenkjærlighet?

Märtha, Mari og Lilli ønsker å hjelpe mennesker med å oppnå et bedre liv ved å åpne opp for den rike kjærlighetsenergien vi alle besitter for total transformasjon og et lykkeligere, sunnere og mer givende liv på alle områder.

Disse tre erfarne damene har hatt flere utfordringer gjennom livet, og er her for å dele sin visdom. De utstråler kjærlighet og varme, latter og glede. Med Dragonflies, holder de foredrag og kurs nasjonalt og internasjonalt, gir transformative livstips og verktøy for å kunne være modig og stå sterkt i kjærlighetskraften!

9c28fd_97ef153cdf9a43abb6a664b5295dc90d~mv2_edited_edited.jpg
Lilli Bendriss

LILLI BENDRISS

Lilli er en klarsynt healer, medium og coach. Hun leder workshops, kurs og er en ettertraktet foredragsholder.

 

Lilli har forfattet flere bøker om klarsyn og spiritualitet. Hun deler også sin visdom gjennom podkaster som "Ånd og vitenskap",  

Som en fremtredende skikkelse på fjernsyn, har Lilli vært programleder for populære programmer som "Åndenes Makt", "Lunsj med Lilli" og "Sofa". 

  • Facebook
  • Instagram

MÄRTHA LOUISE

  • Facebook
  • Instagram

MÄRTHA LOUISE

Märtha Louise er eldste datter av Kong Harald og Dronning Sonja. Hun har beveget seg bort fra tradisjonelle kongelige roller, og omfavnet gründertilværelsen med flere oppstartsbedrifter. Märtha Louise er lidenskapelig opptatt av å hjelpe mennesker over hele verden finne og følge sitt sanne kall.

Med en bakgrunn innen fysioterapi og Rosenmetoden har Märtha Louise også markert seg som programleder for flere TV-programmer og som representant for det nasjonale showjumping-laget innen ridesport. Märtha Louise er også en erfaren paneldeltaker og holder workshops og foredrag over hele verden. I tillegg har hun forfattet flere barnebøker og bøker om spiritualitet.

MARI MANZETTI

Mari Manzetti
  • Facebook
  • Instagram

MARI MANZETTI

Mari har bakgrunn innen markedsføring og kommunikasjon, og har over tre tiår med erfaring innen entreprenørskap og forretningsledelse.

Som født klarsynt, fullførte Mari et tre-årig kurs ved Soulspring, hvor hun oppnådde sertifiseringer innen reading, healing og berøringsterapi.

Etter fullført opplæring har hun jobbet som medium og hjulpet mennesker internasjonalt. Hennes lidenskap ligger i å veilede mennesker mot å leve et liv i harmoni og autentisitet, og hjelpe dem med å finne sin sanne identitet og stå sterkt i den. 

Prinsesse Märtha Louise, Lilli Bendriss og Mari Manzetti fra Dragonflies

Tre inn i kjærlighetskraften
og berik livet ditt

bottom of page